traductor

Últimes entrades a Instagram

dimecres, 6 de desembre del 2017

Bosses per a tothom!!!

Es nota que ha començat el curs i tothom vol portar els seus fills amb material ben maco i personalitzat. Ara feia uns mesos que tenia abandonat el blog...però prometo actualitzar-lo més sovint a partir d'ara. És una de les propostes que em faig per l'any que començarà....
Avui us presento algunes de les bosses que he estat fent aquests mesos que juntament amb altres encàrrecs i creacions m'han tingut una mica ocupada.
Espero que us agradin, he triat alguns dibuixos i composicions que m'han fet gràcia i he fet servir colors i robes per combinacions que, al final, crec que han quedat molt bé!


























Totes les bosses tenen acabaments diferents. Unes amb cordons de tancament de colors, d'altres amb betes més fines, però sempre amb el seu toc personalitzat i d'acord amb cada comanda.



En el cas del Julen la comanda també implicava fer un pitet i un llibre-funda per guardar els documents de salut.







































Per acabar us mostro un dels pacs més complerts que he acabat de fer aquests dies per a la Dèbora. Inclou bossa, pitet, funda porta documents de salut, un sonall-elefant i un "drapet d'emocions". Com veieu tot a conjunt!


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada