traductor

Últimes entrades a Instagram

dissabte, 3 de gener del 2015

Una targeta especial amb cascada de fotos

Avui vull compartir amb vosaltres aquesta bonica tarja personalitzada que vaig fer per celebrar els 25 anys de casats i que vaig repartir entre amics i família per tenir un record. És un dels usos que li podeu donar, però també es pot fer servir per aniversaris, homenatges o qualsevol tipus de festes i esdeveniments.


La decoració es pot personalitzar tant com es vulgui. Jo he optat per no recarregar-ho massa i al marge dels anys retallats amb cartolina de trama i una tira decorativa feta amb Washi Tape, la resta de feina l'he concentrada en el mecanisme de visualització de les fotos a l'interior.
A la pestanya del costat de la cascada de fotos hi he afegit un petit text imprès en un paper especial.

Les fotografies estan impreses en paper fotogràfic i fan 8x8 cms i després enganxades en cartolines de la mateixa mida que tenen una trama de color al darrera perquè quan es van giran l'efecte queda més maco.
Us deixo també un vídeo on podeu veure millor com queda tot plegat.

El secret està en fer-ho amb  molt d'amor i tenir molta paciència i precisió quan es tallen els elements on es posen les fotografies.
Si no us veieu en cor i us agrada la proposta us les puc fer jo per encàrrec i amb les modificacions i propostes que em digueu!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada