traductor

Últimes entrades a Instagram

dissabte, 31 de gener del 2015

Manteta de mussols

Després de mig any de treball per fi he pogut entregar aquesta manteta per a estar ben calentets al sofà de casa en tardes d'hivern. La manta 150cm x150cm El motiu principal són la parella de mussols que veieu i que s'alternen amb peces de roba plenes de cercles de colors.

La manta té un marc exterior amb roba vermella on he aprofitat els cosits de l'encoixinat per fer-los en forma de cercle, igual que els motius de la roba interior. Això li dóna un relleu especial a joc amb la roba. Aquest cosit de l'encoixinat, pels que no ho sapigueu, s'ha de fer sempre en aquests treballs per evitar que a les rentades es mogui tota la composició i quedi fet un desastre.

Aquí us deixo un detall ampliat de com he fet els mussols. El motiu es repeteix a la manta, jo he optat per fer-los tots de la mateixa roba, però els podeu canviar i fer-los tots diferents però del mateix patró. Si teniu més temps i voleu una manta més divertida, podeu optar per fer mussols de diferents formes i mides...això va al gust de cadascú.
Per acabar podeu veure el moment de "l'entrega" del regal a la seva nova propietària, la Marina. Així estava de contenta! a partir d'ara també estarà més calenteta i amb companyia d'uns quants mussols, que li encanten!

1 comentari :