traductor

Últimes entrades a Instagram

dijous, 7 de març del 2019

Un "Nadó a bord" diferent

Us presento una de les meves últimes creacions: "Nadó a bord" versió en patchwork. Si esteu fartes de les típiques enganxines del tipus "baby on board" o "bebé a bordo", molt fàcil, feu-les vosaltres mateixos al vostre estil.


Inspirada per algunes propostes similars que he vist a diferents pàgines d'internet he decidit crear un patró propi, amb unes mides més ajustades i no tan grans o petites com les que corren per la xarxa.

Després tot es posar-hi imaginació a l'hora de triar la imatge a brodar al davant del triangle vermell. S'hi pot posar un nadó, un xumet, un cotxet i fins i tot brodar-ne el nom en alguns laterals o sota la imatge. En aquesta primera creació he optat per aquesta imatge simpàtica que sobresurt de l'espai central i dona sensació de profunditat. M'ha semblat que donava un aspecte més simpàtic a tot el conjunt. 
Tot s'ha cosit amb la tècnica del punt amagat, per fer-ho més ben acabat i s'hi han posat unes petites betes a cada extrem del triangle per poder subjectar-ho amb ventoses al vidre del darrere del cotxe.
A veure si us animeu a fer-ne un i el puc veure en algun dels vostres comentaris!


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada