traductor

Últimes entrades a Instagram

diumenge, 17 de gener del 2016

Una nina de tardor o d'hivern

Aquest hivern m'he decidit a fer una nina de drap diferent. Gràcies a l'assessorament de la Rosa Maria, de Labors Iris, al Vendrell, em vaig engrescar, juntament amb una colla d'amigues, a fer aquest element decoratiu que pot donar vida a qualsevol racó de la casa. Fet amb roba de patchwork i en colors torrats, és el complement ideal per col·locar al rebedor, al menjador o a qualsevol lloc. També és un regal diferent si esteu pensant en ser originals i innovadors.


Hi ha molts models per triar a l'hora de fer aquest tipus de ninos. Podíem triar entre un nen o una nena, jo em vaig decantar per la nena...

A l'hora d'executar el treball és un sistema molt similar al de les "Tildes". Es van fer els diferents elements de la nina i finalment es farceix i se li pinta la cara. Aquí podeu veure algunes fotografies del procés de confecció. El resultat final de la nina al lloc on s'ha passat la tardor i l'hivern.Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada